Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Τι ζητάμε;


Τι ζητάμε;

Τα φαντάσματα είναι ψυχές ή πνεύματα νεκρών, που είναι παγιδευμένα στον κόσμο των ζωντανών και μπορούν να εμφανιστούν μπροστά τους είτε σε σχεδόν στερεή μορφή είτε σε αερική.
Η προσπάθεια και γενικότερα η τελετουργία να επικοινωνήσει κάποιος με τα φαντάσματα, τις ψυχές των νεκρών, λέγεται νεκρομαντεία και θεωρείται μαύρη μαγεία. 
Η πίστη στην ύπαρξη της ζωής μετά θάνατο και στα πνεύματα των νεκρών υπάρχει από τις πρώτες κοινωνίες των ανθρώπων και παράλληλα υπάρχουν θρησκευτικές τελετές, όπως ο εξορκισμός, που απομακρύνουν τα φαντάσματα από τον κόσμο των ζωντανών.
Επίσης θεωρείται ότι τα φαντάσματα στοιχειώνουν, συνήθως, συγκεκριμένους χώρους και ανθρώπους, με τους οποίους είχαν σχέση όταν ήταν ζωντανοί.

Αυτό που θέλουμε να μας γράψετε είναι:
-Ιστορίες για φαντάσματα, καλά ή σατανικά.
-Ιστορίες για στοιχειωμένα κτήρια και χώρους.
-Ιστορίες για νεκρομάντες.
-Ιστορίες για εξορκισμούς
-Ιστορίες για φαντάσματα από κάθε χώρα και από κάθε πολιτισμό, οποιαδήποτε στιγμή στην ιστορία.


Αυτά που αναφέρονται εδώ είναι ένας οδηγός.
Το κείμενο σας μπορεί να έχει την οποιαδήποτε αναφορά, σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο ή χώρα ή περιοχή, χωρίς να έχει σχέση άμα αναφέρεται εδώ ή όχι, φτάνει να αναφέρεται σε φαντάσματα.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη για διευκρίνιση θα χαρούμε να σας απαντήσουμε στο e_mail:
universepaths@yahoo.com





Φόρμα για αποστολή μαζί με τα διηγήματα:
Ονοματεπώνυμο:
Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό και σταθερό):
E_mail επικοινωνίας:
[Η φόρμα με τα στοιχεία να υπάρχει και στο email και μέσα στο αρχείο με τα διηγήματα. Να φαίνονται ξεκάθαρα μέσα στο διήγημα ο τίτλος του διηγήματος και το όνομα του/της συγγραφέως. Μην στέλνετε κείμενα χωρίς να υπάρχει μέσα όνομα συγγραφέα και τίτλος. Αποστολές κειμένων με ελλιπή στοιχεία θα ακυρώνονται].


Περιμένουμε τα κείμενα από όλους σας. Δεν έχει σημασία άμα σας γνωρίζουμε ή όχι ή αν έχετε εκδώσει κάτι ή το οτιδήποτε άλλο. Σημασία έχει μόνο άμα γράφετε! Άμα γράφετε περιμένουμε τα κείμενα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.